Híreink/Kongresszusok

PAROIMPLANT 2013

Kedves Kollégák!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a 2013. november 22-23-án megrendezendő Paroimplant Kongresszus sajnálatos módon ismét egybeesik a Magyar Arc-Állcsont és Szájsebész Társaság konferenciájával, amelyet november 21-23. között, a Magyar Traumatológus Társasággal közösen rendeznek meg.

A félreértés a Parodontológiai Társaság szervezői részéről -- azaz részünkről -- történt, konferenciánkat azonban a meghívott előadóinkra való tekintettel nem tudjuk más időpontra tenni, velük ugyanis ezt az időpontot már előre rögzítettük.

A MAÁSzT kongresszusának elnökasszonyával, Dr. Szentirmai Annamáriával, illetve Dr. Németh Zsolttal, a MAÁSzT elnökével egyeztetve az alábbi áthidaló megoldást találtuk ki.
A 9. Danubius Kongresszus keretében a kimondottan a fogászatot, mint határterületet érintő előadások (implantológiai vonatkozású témák) inkább szerdán és csütörtökön kerülnek terítékre; szerdán pre-kongresszusi szimpózium formájában. A pénteki és szombati előadások elsősorban a maxillofaciális területen napi tevékenységet folytató orvosok számára lehetnek érdekesek (fej-nyaksebészet, traumatológia). Így talán mindannyiunk megelégedésére sikerült közösen elérjük, hogy bár a két rendezvény egyidőben zajlik, mégis mindenki az érdeklődésének leginkább megfelelő témában hallgathat előadásokat, akár a két rendezvényt együtt vagy külön-külön is meglátogatva.

A Paroimplant Kongresszusra jelentkezni, és a kongresszusról információt kapni a paroimplant2012@gmail.com email címen, valamint a hamarosan elinduló www.paroimplant.hu honlapon lehet.

Minden kedves Kollégánktól még egyszer elnézést kérve, reméljük, minél nagyobb számban -- átfedések nélkül -- köszönthetjük Önöket kongresszusainkon!

Üdvözlettel:

Windisch Péter

elnök

Magyar Parodontológiai Társaság